fbpx

AJÁNLATOK

Főoldal / Ajánlatok


Csomagajánlataink
Változatos csomagajánlataink között reméljük, megtalálja az Önnek megfelelőt. Akár családi üdülést, szezonális kirándulást, ünnepi kiruccanást vagy romantikus hétvégét tervez, garantáljuk, hogy izgalmas és pihentető időtöltést biztosítunk, kedvező áron.
 

BURGER&WINE GOURMET CSOMAG

Borvacsora időpontja és helyszíne: 2021.12.11. 17:00, Szent Adalbert Központ (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Burger

ŐSZI ÁRESŐ, RENDKÍVÜLI AJÁNLAT A HŰVÖSEBB NAPOKRA (MIN. 2 ÉJ)

Az ajánlat 2021.október 04 – 12.23. közöttmegvalósuló foglalásokra érvényes, kivéve kiemelt időszakokban és ünnepnapokon.

Hotel Adalbert Szent György Ház

Ezüst Hétköznapok! – csomagajánlat 60 év felettiek részére

Ragyogjuk be együtt a szürke hétköznapokat!

Az élet 60 után kezdődik igazán! Esztergom hűvösebb időben is kellemes feltöltődést nyújt az idősebb korosztály számára is. A kényelem,  a gasztronómia, PLUSZ a kultúra harmonikus egyvelegét kínálva biztosítunk teljes kikapcsolódást Vendégeink számára.

ESZTERGOM ŐSSZEL IS VÁR!

10.900 Ft/fő/éjszakától

Nyugodt, biztonságos, kellemes helyet keres egy tartalommal teli kikapcsolódáshoz?

A mozgalmas nyári napok után a hűvösebb időben is hangulatos, magával ragadó esztergomi miliő és a szállodáinktól szinte karnyújtásnyira lévő Várhegy és a Duna festői környezete garantáltan megszépíti a feltöltődésre szánt napokat. Pihenjen, lazítson, töltődjön fel nálunk!

ÜNNEPI PIHENÉS CSOMAG

Az ajánlat 2021.10.23.-11.01. és 12.26-12.31. között érvényes (Őszi és Téli szünet)

Hotel Adalbert Szent György Ház

SZILVESZTERI ADALBERT CSOMAG

A Hotel Adalbertnek 2021 utolsó és 2022 első napjaira is van egy parádés ajánlata Vendégei számára!

ESZTERGOM VÁR!

Nyugodt, biztonságos, kellemes helyet keres egy tartalommal teli kikapcsolódáshoz?

A mozgalmas nyári napok után a hűvösebb időben is hangulatos, magával ragadó esztergomi milliő és a szállodáinktól szinte karnyújtásnyira lévő Várhegy és a Duna festői környezete garantáltan megszépíti a feltöltődésre szánt napokat. Pihenjen, lazítson, töltődjön fel nálunk!

A NYÁR NEM MARAD EL!

Kikapcsolódásra vágyik? Ne törje a fejét külföldi nyaraláson! Vakációzzon Nálunk!

A Hotel Adalbert kellemes, gondtalan kikapcsolódással segít elfeledtetni a mögöttünk álló nehéz heteket/hónapokat, hogy végre öröm legyen a nyár!

Hotel Adalbert külső fotó

SZÉCHENYI PIHENŐ (SZÉP) KÁRTYA

A munkavállalók kikapcsolódását segítő és hazánk belföldi turizmusát élénkítő Széchenyi Pihenő Kártyák egyre növekvő népszerűségnek örvend. Használja ki Ön is ezt a páratlan lehetőséget és rendezze szállodai számláját SZÉP kártyával!

Szállodáinkban minden (OTP, MKB, K&H) típusú SZÉP kártyát elfogadunk. Szállás igénybevétele esetén a kapcsolódó szolgáltatások (félpanzió, ital- és étel fogyasztás lobby bárunkban) kifizetése bármelyik zsebből kiegyenlíthető.

(Kérjük foglaláskor vegye figyelembe, hogy a SZÉP kártya szabályzat értelmében a számlának a kártyatulajdonos nevére kell szólnia és a számlán a kártyatulajdonos aláírásának kell szerepelnie. Abban az esetben, ha nem a kártyatulajdonos veszi igénybe szolgáltatásainkat, javasoljuk az érkezést megelőzően a kibocsátó pénzintézetnél társkártya igénylését.)
SZÉP kártya

Ne hagyja veszni SZÉP kártya egyenlegét!

Vásároljon Ajándékutalványt most, foglalja le szállását később!

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK MINDEN ALKALOMRA

A megvásárolt ajándékutalványok hosszú ideig, 2021.12.20-ig felhasználhatók!

Lepje meg szeretteit egy különleges ajándékkal! Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, az ajándékutalvány minden alkalomra kiváló választás.
Válasszon csomagajánlatainkból vagy kérjen értékalapú ajándékutalványt! Igény esetén utalványainkat akár egyéni kívánságok alapján, névre szólóan is összeállítjuk, hogy igazán egyedi legyen a meglepetés.
Ajándékutalvány

ZARÁNDOKCSOPORT AJÁNLAT

Az Esztergom-Máriagyűd közötti 428 km hosszú Magyar Zarándokút kiinduló állomása. 18, 20, 22 ágyas hálótermeink a Szent Adalbert Rendezvényközpontban találhatók.
2.500 Ft / fő / éj + IFA
Zarándokszállás

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, DIÁKCSOPORT AJÁNLAT

5.290 Ft/fő/éj ártól

Az ajánlat 20 fő fölötti létszámú csoportokra érvényes. A csomagok tartalmazzák az ágyneműhasználatot! Az osztálykirándulós csomagok csak étkezéssel foglalhatók!
Bazilikai kilátás
Hotel Adalbert LogoPrímás Pince LogoSzent Adalbert Központ Logo