fbpx

AJÁNLATOK

Főoldal / Ajánlatok


Csomagajánlataink
Változatos csomagajánlataink között reméljük, megtalálja az Önnek megfelelőt. Akár családi üdülést, szezonális kirándulást, ünnepi kiruccanást vagy romantikus hétvégét tervez, garantáljuk, hogy izgalmas és pihentető időtöltést biztosítunk, kedvező áron.

Szeretnénk tájékoztatni Vendégeinket, hogy az előírásoknak és ajánlásoknak megfelelően, szállodáink továbbra is megfelelő biztonsággal üzemelnek és várják az üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal érkező vendégeket.
A 194/2021. Kormányrendelet értelmében a 4 milliomodik oltást követő naptól hatályos rendelkezések értelmében szállodáink szabadidős céllal kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező Vendégeket tud fogadni (határozatlan ideig). Recepciós kollégáinknak joga és kötelezettsége a bejelentkezésnél ellenőrizni a bejelentkező Vendég/Vendégek védettségi igazolványát és amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a bejelentkezését a szálloda megtagadja.
(Szállodáinkba történő bejelentkezés feltétele a védettségi igazolvány bemutatása. Ha bejelentkezésekor nem mutatja be a védettségi igazolványát, abban az esetben szállodánk jogosult kötbér felszámítására.)
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a hatályos jogszabályok szerint kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, egyéb oltást és/vagy negatív teszteredményt igazoló dokumentum nem!
Ha Önnek is útra kell indulnia, bennünk bízhat, mi továbbra is a lehető legnagyobb biztonságban várjuk!

CSOBBANJON A NYÁRBA!

13.900 Ft/fő/éjszakától

Vakációzzon a Hotel Adalbertben és mi megajándékozzuk Önt egy fürdőbelépővel!

Városunk és a Dunakanyar mesés, történelmi környezete egy kis wellnessel megfűszerezve biztosítja a nyugodt kikapcsolódást és maximális feltöltődést! Foglaljon most!

 

Élményfürdő

ESZTERGOM VÁR!

10.900 Ft/fő/éjszakától

Nyugodt, biztonságos, kellemes helyet keres egy tartalommal teli kikapcsolódáshoz?

A mozgalmas nyári napok után a hűvösebb időben is hangulatos, magával ragadó esztergomi miliő és a szállodáinktól szinte karnyújtásnyira lévő Várhegy és a Duna festői környezete garantáltan megszépíti a feltöltődésre szánt napokat. Pihenjen, lazítson, töltődjön fel nálunk!

LEGJOBB ÁR 1 ÉJSZAKÁRA! FÉLPANZIÓS ELLÁTÁSSAL

9.950.-Ft/fő/éjszakától

Nyugodt, biztonságos, kellemes helyet keres egy tartalommal teli gyors kikapcsolódáshoz?

Hotel Adalbert Szent György Ház

A NYÁR NEM MARAD EL!

Kikapcsolódásra vágyik? Ne törje a fejét külföldi nyaraláson! Vakációzzon Nálunk!

A Hotel Adalbert kellemes, gondtalan kikapcsolódással segít elfeledtetni a mögöttünk álló nehéz heteket/hónapokat, hogy végre öröm legyen a nyár!

Hotel Adalbert külső fotó

SZÉCHENYI PIHENŐ (SZÉP) KÁRTYA

A munkavállalók kikapcsolódását segítő és hazánk belföldi turizmusát élénkítő Széchenyi Pihenő Kártyák egyre növekvő népszerűségnek örvend. Használja ki Ön is ezt a páratlan lehetőséget és rendezze szállodai számláját SZÉP kártyával!

Szállodáinkban minden (OTP, MKB, K&H) típusú SZÉP kártyát elfogadunk. Szállás igénybevétele esetén a kapcsolódó szolgáltatások (félpanzió, ital- és étel fogyasztás lobby bárunkban) kifizetése bármelyik zsebből kiegyenlíthető.

(Kérjük foglaláskor vegye figyelembe, hogy a SZÉP kártya szabályzat értelmében a számlának a kártyatulajdonos nevére kell szólnia és a számlán a kártyatulajdonos aláírásának kell szerepelnie. Abban az esetben, ha nem a kártyatulajdonos veszi igénybe szolgáltatásainkat, javasoljuk az érkezést megelőzően a kibocsátó pénzintézetnél társkártya igénylését.)
SZÉP kártya

Ne hagyja veszni SZÉP kártya egyenlegét!

Vásároljon Ajándékutalványt most, foglalja le szállását később!

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK MINDEN ALKALOMRA

A megvásárolt ajándékutalványok hosszú ideig, 2021.12.20-ig felhasználhatók!

Lepje meg szeretteit egy különleges ajándékkal! Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, az ajándékutalvány minden alkalomra kiváló választás.
Válasszon csomagajánlatainkból vagy kérjen értékalapú ajándékutalványt! Igény esetén utalványainkat akár egyéni kívánságok alapján, névre szólóan is összeállítjuk, hogy igazán egyedi legyen a meglepetés.
Ajándékutalvány

ZARÁNDOKCSOPORT AJÁNLAT

Az Esztergom-Máriagyűd közötti 428 km hosszú Magyar Zarándokút kiinduló állomása. 18, 20, 22 ágyas hálótermeink a Szent Adalbert Rendezvényközpontban találhatók.
2.500 Ft / fő / éj + IFA
Zarándokszállás

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, DIÁKCSOPORT AJÁNLAT

5.290 Ft/fő/éj ártól

Az ajánlat 20 fő fölötti létszámú csoportokra érvényes. A csomagok tartalmazzák az ágyneműhasználatot! Az osztálykirándulós csomagok csak étkezéssel foglalhatók!
Bazilikai kilátás
Hotel Adalbert LogoPrímás Pince LogoSzent Adalbert Központ Logo