COVID-19

Főoldal / COVID-19



Tájékoztató a Vendégek részére a koronavírus (COVID-19) kapcsán

Szállodánk és vendéglátó egységünk minden szolgáltatással működik, azonban a vírus terjedésének megelőzése és vendégeink biztonsága érdekében az alábbi óvintézkedéseket végezzük:

- továbbra is kiemelten figyelünk szállodánk, a közösségi helységek, mosdók és a vendégtér tisztántartására és az általános higiéniára
- a gyakran használt felületek (asztalok, székek, kilincsek, pultok, lift gombok) napi többszöri fertőtlenítőszeres tisztítására külön figyelmet fordítunk
- kihelyezésre került kézfertőtlenítő folyadék és fertőtlenítő tartalmú kézmosó, mely elérhető vendégeink részére
- vendégforgalmi területeken és a szobákban ügyelünk a szellőztetésre, valamint antibakteriális légfrissítőt használunk
- a levegőztető rendszer összes szűrőjét és szobai egységeit külön megtisztítottuk és fertőtlenítettük
- a vendéggel érintkező munkatársaink kesztyűben és maszkban dolgoznak
- a Magyar Turisztikai Ügynökség által küldött többnyelvű tájékoztató a vírusról elérhető szállodánk és fürdőnk recepcióján

HOTEL

- vendégeink részére érkezés előtti tájékoztatót küldünk intézkedéseinkről, illetve elérhetővé tesszük weboldalunkon is a hotelben elvárt viselkedési javaslatunkat
- lehetőséget biztosítunk a bejelentkezési adatok előre történő kitöltésére, illetve foglalási összegek előre történő kifizetésére preferálva a kontaktmentes ügyintézést
- kérjük vendégeinket, hogy helyezzék előnybe a készpénzmentes (bankkártya, szép kártya) fizetési eszközök alkalmazását
- A recepciós pulton kívül 1,5 méterenként jól látható jelzést helyezünk ki annak érdekében, hogy tartható legyen a várakozó vendégek között a távolság.
- a vendégszobákat lehetőség szerint 12-24 órát „pihentetjük” a következő vendég érkezése előtt
- szállodánk szobáit kizárólag 50%-os foglaltságig engedjük foglalni
- liftünk befogadóképességét korlátozzuk, így maximum 3-4 fő szállhat be, tartva a minimum 1 méteres távolságot.

VENDÉGLÁTÁS

az MTÜ által küldött vendéglátóhelyi és élelmiszerbiztonsági javaslatokat, előírásokat szem előtt tartva működik konyhánk:
- a főzési alapanyagok érkezésekor, tárolásakor és felhasználásakor maximálisan gondoskodunk a megfelelő higiéniáról és a követelmények betartásáról
- az ételkészítéshez és a kiszolgáláshoz használt eszközeinket fertőtlenítő hatású szerrel is tisztítjuk
- A rendelkezésre álló információk szerint a koronavírus +60°C felett jellemzően elpusztul, ezért az ajánlott biztonságos hőkezeléssel (legalább 2 percen át tartó 72°C-os maghőmérsékletet, vagy az étel minden pontján legalább 75°C-ot biztosít) készíthető ételeket kínálunk.
- vendégeink részére idősávos étkezést biztosítunk, előzetes asztalfoglalással
- vendégek a szomszédos asztaltársaságban ülő vendégektől legalább másfél méter távolságra tudnak helyet foglalni
- egy asztaltársaságnál legfeljebb 4 felnőtt és gyermekek ülhetnek le
- várakozó vendégek esetén szakaszos beengedés: minimum 1,5 méteres távolság tartása
(bár pultoknál maximum 2 fő vendég tartózkodhat)

További információ, kérés Vendégeink felé:

Kérjük Önöket, hogy fokozottan ügyeljenek a higiéniára és tartsák be az ezzel kapcsolatos etikettet (gyakori kézmosás, zsebkendőbe tüsszentés és köhögés, kézfogás és fizikai kontakt kerülése), melyek által jelentősen csökkenthető a vírusfertőzés veszélye.

covid